Leeuw aan de Brug zet proeflokaal letterlijk op de kaart

 

Nieuw eetconcept prikkelt de smaakpapillen

Bij Proeflokaal Leeuw aan de Brug is het bier wat de klok slaat. Met zo’n 25 verschillende bieren op de tap en op fles, leveren Leeuw bier en familiebrouwerij Haacht een verrassend assortiment voor bierliefhebbers van elke goesting. Maar sinds kort valt er nog veel meer te proeven bij Leeuw aan de Brug!

Bourgondisch genieten
Om het proeflokaal compleet te maken, heeft Leeuw aan de Brug een nieuw eetconcept gelanceerd, dat gasten in de gelegenheid stelt om naast de diverse bieren ook te proeven van uiteenlopende gerechten. Op zo’n manier dat je er zelfs voor het avondeten mee uit de voeten kunt. “We hebben het proeven doorgevoerd in alle facetten van ons bedrijf. Regionale smaken, producten en gebruiken staan hierbij centraal. Bij ons draait het om de smaak van het goede leven!” aldus Roel Caelen, bedrijfsleider Leeuw aan de Brug. Op de kaart vinden we uitgebreide ‘Leeuw Plenkskes’ (planken), verrassende borrelhapjes die bij een goed biertje niet misstaan en de nieuwe trots: uiteenlopende proefgerechtjes van regionale ingrediënten!

Proefgerechtjes
Samen met Chef Jeroen Holten van het gerenommeerde restaurant Sofa in Maastricht, ontwikkelde het team van Leeuw aan de Brug een kaart vol kleinere gerechtjes om je vingers bij af te likken. Het idee is simpel: je kiest per persoon of per tafel een paar gerechtjes, bestelt deze bij het lieftallige personeel en wacht tot de gerechtjes in etappes op tafel verschijnen. “Zo stel je een heerlijke lunch, gezellig diner of een onbezorgde borrel samen, precies met de gerechtjes waar het water je van in de mond loopt. Alle gerechten zijn uitstekend met elkaar te combineren en bieden je een scala van ingrediënten en smaken uit de streek. Zo zijn lokale leveranciers Slagerij Kusters en De Varkenshoederij (‘Kuusj’) nauw betrokken bij het nieuwe eetconcept.”

Komt dat proeven!