Nieuws

Leeuw aan de Brug zet proeflokaal letterlijk op de kaart

DSC_0864-bewerkt

Nieuw eetconcept prikkelt de smaakpapillen

Bij Proeflokaal Leeuw aan de Brug is het bier wat de klok slaat. Met zo’n 25 verschillende bieren op de tap en op fles, leveren Leeuw bier en familiebrouwerij Haacht een verrassend assortiment voor bierliefhebbers van elke goesting. Maar sinds kort valt er nog veel meer te proeven bij Leeuw aan de Brug!

Bourgondisch genieten
Om het proeflokaal compleet te maken, heeft Leeuw aan de Brug een nieuw eetconcept gelanceerd, dat gasten in de gelegenheid stelt om naast de diverse bieren ook te proeven van uiteenlopende gerechten. Op zo’n manier dat je er zelfs voor het avondeten mee uit de voeten kunt. “We hebben het proeven doorgevoerd in alle facetten van ons bedrijf. Regionale smaken, producten en gebruiken staan hierbij centraal. Bij ons draait het om de smaak van het goede leven!” aldus Roel Caelen, bedrijfsleider Leeuw aan de Brug. Op de kaart vinden we uitgebreide ‘Leeuw Plenkskes’ (planken), verrassende borrelhapjes die bij een goed biertje niet misstaan en de nieuwe trots: uiteenlopende proefgerechtjes van regionale ingrediënten!

Proefgerechtjes
Samen met Chef Jeroen Holten van het gerenommeerde restaurant Sofa in Maastricht, ontwikkelde het team van Leeuw aan de Brug een kaart vol kleinere gerechtjes om je vingers bij af te likken. Het idee is simpel: je kiest per persoon of per tafel een paar gerechtjes, bestelt deze bij het lieftallige personeel en wacht tot de gerechtjes in etappes op tafel verschijnen. “Zo stel je een heerlijke lunch, gezellig diner of een onbezorgde borrel samen, precies met de gerechtjes waar het water je van in de mond loopt. Alle gerechten zijn uitstekend met elkaar te combineren en bieden je een scala van ingrediënten en smaken uit de streek. Zo zijn lokale leveranciers Slagerij Kusters en De Varkenshoederij (‘Kuusj’) nauw betrokken bij het nieuwe eetconcept.”

Komt dat proeven!

Gold Race

Amstel Gold Race 2017

Wielerfanaat of niet, in het weekend van de Gold race is Leeuw aan de Brug the place to be!

Check het navolgende programma:

  • Vrijdag 14 april;      Live music verzorgt door Baltus & Co!!
  • Zaterdag 15 april;   DJ Tommie B
  • Zondag 16 april;      Volg de race live op twee schermen

Paaslunch 2017

Paasbrunch 2017

Graag nodigen wij u uit voor onze Paaslunch. Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch deel te nemen aan een groepswandeling door de prachtige omgeving van Valkenburg. De wandeling  start vanuit Leeuw aan de Brug om 11.00 uur. De lunch zal plaatsvinden van 13.00 tot 15.00 uur.

Prijs volwassene:  € 19,95

Prijs kind (tot 12 jaar): € 6,95

Benodigde gegevens bij reservering: Naam, aantal personen, aantal kinderen + leeftijd, deelname aan wandeling ja/nee, telefoonnummer. U kunt telefonisch reserveren (tel.: 043-6098887), via e-mail info@leeuwaandebrug.nl of loop gewoon even bij ons binnen.

Wij verheugen ons u maandag 17 april te mogen ontvangen bij Leeuw aan de Brug!

 

 

Route d'amuse (18 november 2016 t/m 8 januari 2017)

c9564a_2caee87c81c14b82b561ec4c634b9a6f

Vanaf vrijdag 18 november 2016 t/m zondag 8 januari 2017* is de route d'amuse in Valkenburg er weer met nieuwe wandelroutes!

Een gezellige wandeling met amuses door ons mooie Geulstadje.

Wij zijn hierbij ook van de partij: wij zijn één van de stops op routenummer 1.

 

Voor nadere info zie www.route-damuse.nl.

 

*Met uitzondering van 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Sonic Indians (14 oktober 2016)

Sonic Indians

Music on Friday!

Op vrijdag 14 oktober 2016 spelen bij ons vanaf 20.00 uur: Sonic Indians.

Soft-elektrische/akoestische band rondom zanger/gitarist Carlo Habets.

 

U bent van harte welkom!

Früh bis Spät-shoppen (11 september 2016)

Früh bis Spät-Shoppen

Op zondag 11 september 2016 in samenwerking met Auw Wiever van Vallekeberg:

Früh - bis Spät-shoppen

van 11.11 uur tot 19.00 uur

met o.a. DJ Rico Vrijhoeven, Ohne Gewähr, Heidi's Männer.

 

U bent van harte welkom!