Ons verhaal

Proeflokaal Leeuw aan de Brug is een gezellige ontmoetingsplek voor locals, ondernemers en toeristen. Als het enige echte proeflokaal van het van oudsher Valkenburgse Leeuw bier, is het hier bier wat de klok slaat! Met zo’n 25 verschillende bieren op de tap en op fles, leveren het kwaliteitsmerk Leeuw bier en de Belgische familiebrouwerij Haacht een verrassend assortiment voor bierliefhebbers van elke goesting.

Proef de lokale smaak
Maar er is nog veel meer te proeven bij Leeuw aan de Brug! Zelfs de menukaart is erop ingericht om gasten de smaak van het goede leven mee te geven. Samen met het gerenommeerde restaurant Sofa in Maastricht, ontwikkelde het team van Leeuw aan de Brug een kaart vol kleinere proefgerechtjes, proefplanken en verrassende borrelgerechten om je vingers bij af te likken.
Lees hier meer over onze keuken

Wist je dat…
Leeuw Bier haar eigen brouwerij had in Valkenburg?

Het Valkenburgse Leeuw bier werd tot 2006 gebrouwen aan de westkant van Valkenburg, in de brouwerij aan de Plenkertstraat. Daarna verplaatsten de productieactiviteiten naar Brouwerij Haacht in België. Kom volop genieten van het écht Valkenburgse Leeuw bier bij Leeuw aan de Brug!