top of page

ACTIVITEITENPARTNERS

Wij werken samen met meerdere lokale ondernemers om jullie de gezelligste activiteiten en mooiste dagjes in Valkenburg te bezorgen. Hieronder een kort overzicht. 

Wij Zijn Valkenburg

Wij zijn partner van "Wij zijn Valkenburg", dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in ons Geulstadje. Deze aanbieder heeft één overzichtelijk platform, waar jij terecht kunt voor het beste dat Valkenburg a/d Geul te bieden heeft. Door diverse partnerships met de mooiste en meest kwalitatieve activiteiten en locaties, wordt een divers, uniek en passend programma aangeboden aan groepen van alle soorten en maten. Voor een enkele activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen.

Logo_WijzijnValkenburg_wit-2.png

Visit Zuid Limburg

Visit Zuid-Limburg is dé plek voor informatie en inspiratie over de regio. Een stukje Nederland dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken. Je ontdekkingsreis begint bij de Visit Zuid-Limburg Experience tegenover Leeuw aan de Brug. In de compleet vernieuwde winkel staat beleving centraal. Leer de regio op een bijzondere manier kennen en ontdek de rijke historie tijdens een virtual reality film. Vereeuwig jezelf op de unieke hotspots van Zuid-Limburg en creëer je eigen gratis foto-aandenken. Neem gratis ‘Jouw Wegwijzer’ mee: een handige brochure vol leuke tips die je wegwijs maakt in Zuid-Limburg. 

Visit Zuid Limburg_edited.png
bottom of page