Privacy statement

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

  • Cookie: een klein bestand dat via een internetsite op (het IP-adres van) uw computer wordt geplaatst en informatie over uw bezoek aan Proeflokaal Leeuw aan de Brug internetsite registreert;

  • Reglement: dit privacyreglement;

  • Privacywetgeving: Wet bescherming persoonsgegevens (vanaf 25 mei 2018: de Algemene Verordening Gegevensbescherming).

1. Toelichting op het Reglement 

Proeflokaal Leeuw aan de Brug mag de gegevens die u aan haar verstrekt niet zonder meer verwerken. De Privacywetgeving is bedoeld om de privacy van personen te beschermen. Door deze wetgeving wordt het toegestane gebruik van uw persoonsgegevens door anderen beperkt. Op grond van deze wet heeft Proeflokaal Leeuw aan de Brug de plicht om haar klanten:

  • op de hoogte te stellen van de wijze waarop en het doel waarmee gegevens worden verwerkt;

  • te melden wie de gegevens kunnen inzien;

  • voor het verwerken van bepaalde gegevens toestemming te vragen.

Proeflokaal Leeuw aan de Brug vindt uw privacy belangrijk. Daarom geeft Proeflokaal Leeuw aan de Brug in dit Reglement een toelichting op hoe zij met uw gegevens omgaat, wat het doel is van het gebruik daarvan en voor de verwerking van welke gegevens Proeflokaal Leeuw aan de Brug expliciet om uw toestemming moet vragen.

2. De persoonsgegevens die Proeflokaal Leeuw aan de Brug gebruikt en het doel van het gebruik

Proeflokaal Leeuw aan de Brug verwerkt (mogelijk) uw persoonsgegevens als u klant wordt of bent, de website bezoekt, een werknemer van Proeflokaal Leeuw aan de Brug bent, zich aanmeldt voor nieuwsbrieven van Proeflokaal Leeuw aan de Brug of via het contactformulier contact met ons opneemt. Proeflokaal Leeuw aan de Brug verzamelt uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Van werknemers verwerken wij daarnaast een kopie ID-bewijs en BSN-nummer. Deze gegevens stellen ons in staat om:

  • de overeenkomst die klanten met Proeflokaal Leeuw aan de Brug sluiten financieel en administratief te kunnen afhandelen;

  • onze dienstverlening te kunnen leveren;

  • onze verplichtingen als werkgever na te komen;

  • klanten of geïnteresseerden te kunnen bereiken als dat nodig is;

  • om onze dienstverlening verder te ontwikkelen/te optimaliseren.

IP-adressen/cookies;
Proeflokaal Leeuw aan de Brug houdt IP-adressen bij van (potentiele) klanten die de website bezoeken. Deze gegevens stellen ons in staat om:

  • te registreren welke internetsite/internetpagina’s u bezoekt;

  • de functionaliteit en de inhoud van de website verbeteren;

  • bij te houden voor welke onderwerpen of toepassingen (potentiele) klanten zich interesseren;

  • ervoor te zorgen dat u niet steeds dezelfde informatie ontvangt;

  • het productaanbod te verbeteren.

Toelichting met betrekking tot het plaatsen van cookies
Als u onze website bezoekt worden er automatisch cookies geplaatst waardoor we aan de hand van uw IP-adres bepaalde informatie kunnen bijhouden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om informatie over hoe vaak u onze website bezoekt en voor welke onderwerpen u zich interesseert. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid op de website.

3. Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Proeflokaal Leeuw aan de Brug verstrekt geen persoonsgegevens aan personen of bedrijven buiten de organisatie, tenzij:

  • dat verplicht is door een wettelijk voorschrift;

  • dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die Proeflokaal Leeuw aan de Brug met u heeft gesloten;

  • u daarvoor toestemming heeft gegeven.

4. Plichten/beveiligde toegang/geheimhouding/bewaartermijn

  • Proeflokaal Leeuw aan de Brug verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend overeenkomstig de wet. Dit houdt (onder meer) in dat de gegevens alleen worden verwerkt voor het doel waarvoor ze verkregen worden en op een behoorlijke/zorgvuldige wijze overeenkomstig de wet en dit Reglement.

  • Uw persoonsgegevens kunnen enkel en alleen door het personeel van Proeflokaal Leeuw aan de Brug worden ingezien, tenzij in dit Reglement anders is bepaald. Al uw persoonsgegevens worden door Proeflokaal Leeuw aan de Brug beveiligd tegen onbevoegde toegang. De beveiliging bestaat:

    • de medewerkers van Proeflokaal Leeuw aan de Brug hebben een geheimhoudingsplicht ten aanzien van alle aan Proeflokaal Leeuw aan de Brug verstrekte persoonsgegevens;

    • Proeflokaal Leeuw aan de Brug heeft technische maatregelen genomen om het door haar gebruikte systeem te beveiligen tegen inbreuken van buitenaf overeenkomstig de wet;

    • uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor een goede administratie. Proeflokaal Leeuw aan de Brug hanteert een termijn van zeven jaar na de laatste factuur, waarna de gegevens vernietigd worden. De wet kan een andere bewaartermijn voorschrijven. Als dat zo is zal Proeflokaal Leeuw aan de Brug zich aan de voorgeschreven wettelijke bewaartermijn houden.

5. Uw rechten als betrokkene

  • Recht op informatie: het recht om te weten of en welke persoonsgegevens van u verwerkt worden en met welk doel;

  • Inzagerecht: het recht op inzage en afschrift van die gegevens voor zover de privacy van een ander daardoor niet wordt geschaad;

  • Het recht op correctie, aanvulling of verwijdering van gegevens indien dat nodig mocht zijn (recht op correctie en verwijdering). Aan het recht om (gedeeltelijke) verwijdering van uw gegevens te vragen, kan alleen tegemoet gekomen worden als het bewaren van de gegevens voor een ander niet van aanmerkelijk belang is en de gegevens niet op grond van een wettelijke regeling bewaard dienen te blijven;

  • Het recht van verzet: het recht om u in bepaalde gevallen tegen de verwerking van uw gegevens te verzetten;

  • Het recht op dataportabiliteit: het recht om de persoonsgegevens die van u bewaard worden te ontvangen om over te kunnen dragen naar een andere organisatie;

  • Het recht op een menselijke blik bij geautomatiseerde besluiten. Bij een geautomatiseerd besluit is er het recht om de beslissing te laten nemen door menselijke tussenkomst.

 

Als u gebruik wilt maken van uw rechten, dan kunt u dit per email op info@leeuwaandebrug.nl aangeven. 

Als uw verzoek wordt afgewezen wordt aan u uitgelegd waarom. Een reden kan zijn dat uw dossier informatie bevat die van belang is of kan zijn voor anderen. U ontvangt binnen één maand na ontvangst van uw verzoek bericht van Proeflokaal Leeuw aan de Brug.

Ook als u een klacht heeft over de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact met Proeflokaal Leeuw aan de Brug opnemen en probeert Proeflokaal Leeuw aan de Brug er samen met u uit te komen. Heeft u een (andere) opmerking/vraag/suggestie? Ook daarvoor kunt u schriftelijk contact met ons opnemen.

Uiteraard zal Proeflokaal Leeuw aan de Brug ook met de in dit verband verstrekte persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig omgaan.

Onze actuele contactgegevens zijn te vinden op de website van Proeflokaal Leeuw aan de Brug.

Privacyreglement versie mei 2021